onsdag 4. februar 2009

Faste bokanmeldere på Kippermoen ungdomsskole


Vi har nå bestemt oss for å få nettsida til skolebiblioteket på beina igjen, etter at den har ligget nede i et par års tid.
Denne gangen skal de faste bokanmelderne våre få blogge, slik at bøker de leser kan diskuteres av andre.
Vi håper dette kan skape litt interesse omkring de forskjellige bøkene som leses for tida.

Bloggene skal ligge på bibliotekets hjemmeside sammen med annen nyttig informasjon, og disse skal være fagblogger; ikke personlige blogger.

Interesserte elever skal sende inn søknad innen 15. februar, og vi gleder oss masse til å sette igang kursing på disse elevene!

14 kommentarer:

 1. Hva er bibliotekets hjemmeside? Og hvordan får man en blogg til å ligge der?;D Jeg kan være behjelpelig hvis det trenges litt hjelp med å sette opp siden:)

  SvarSlett
 2. Bibliotekets hjemmeside blir liggende under Kippermoen sin side, og der lenker vi opp bloggene deres, blant annet.
  Fint at du tilbyr deg å hjelpe til med siden:)Du får høre fra oss når vi setter i gang.

  SvarSlett
 3. Ok:)
  Men en ting: ville det ikke vært bedre å bruke Wordpress istedenfor Blogger?

  SvarSlett
 4. Det kan godt være. Jeg kjenner ikke Wordpress. Det er vel alltid diskutabelt hva som egner seg best. Blogger er brukervennlig, og det er viktig når vi skal blogge i denne sammenhengen.

  SvarSlett
 5. Du kan jo få se litt på det:) Personlig synes jeg Wordpress har både et bedre utseende, en bedre brukervennlighet, og i tillegg med mange ekstramuligheter som kan komme godt med:)

  SvarSlett
 6. Du kan jo f.eks se på bloggen jeg kokte sammen på en liten halvtime på fredag: http://carlninianbokblogg.wordpress.com/

  SvarSlett
 7. Ikke verst! Enig med deg i at det kan være vel så bra å bruke wordpress, men tror ikke vi går over til den i skrivende stund. Det er selvsagt fordi det bare blir rot og tull nå som vi er kommet i gang. Du kan få bruke wordpress hvis du vil, så får vi vurdert fortløpende om det er hensiktsmessig å bytte neste år.

  SvarSlett
 8. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 9. Hehe:P Tror ikke det vil bli for mye stress, tar ikke så veldig lang tid å lage en Wordpress-bruker, men det er opp til dere:) Så ikke ut som om det var gjort så veldig mye (henviser til de bloggene jeg har funnet nå) på de to timene som jeg gikk glipp av på fredag (grunnet masterclass med to av Norges beste fiolinister), men jeg kunne godt trengt litt informasjon om hva som ble sagt der:)

  SvarSlett
 10. Jeg skal informere deg over helga. Jeg oppfordrer deg i tillegg til å rekruttere flere gutter, for det trenger vi. Da kan jeg ta en kort briefing på det som ble sagt, og så er dere jo fantstisk selvdrevne, så da går det vel unne etterhvert:)
  Masterclass er gyldig grunn! Håper du lærte mye og hadde det fint.

  SvarSlett
 11. Er det mange bokanmeldere nå egentlig?

  SvarSlett
 12. Vi har tre fra 8., to fra 9., og sju fra 10. Det er egentlig nok, men så ønsker vi altså flere gutter. Gutter leser andre ting enn jenter, og vi ønsker bredde i anmeldelsene. Alt fra fagbøker til kjærlighetsdikt hadde vært optimalt.

  SvarSlett
 13. Er jeg den eneste gutten?

  SvarSlett
 14. Ja! Men jeg prøvde å headhunte Lars P. på veien hjem fra skola, og kanskje Øyvind ville være interessert? Det hadde jo vært morsomt å se dere utfolde dere i litterære samtaler her de siste månedene dere har igjen:D

  SvarSlett